Начало | За нас | Новини | Контакти | Доставка и плащане  

В КЪЩАТА НА ПАРИТЕ:
Водещи търговци от хедж фондове разказват как се печели на глобалните пазари

Автор: Стивън Дробни
Брой страници: 520
Корици: твърди със суперобложка
Националност: САЩ
ISBN: 978-954-92212-5-1

Цена: 25 лв.За инвеститорите, търговците на парични средства и финансистите книгата е поглед към подхода на най-успешните управители на фондове по отношение на световните пазари. За капиталовложителите тя е по-висок старт за разбиране на динамичните промени.

За читателя-неспециалист книгата е уникална възможност да надзърне в затворения свят на хедж фондовете. Чрез ексклузивни интервюта авторът разкрива различния свят на умните и изобретателни професионалисти, които работят неуморно и използват абсолютно всеки шанс, за да увеличават капитала на своите инвеститори.

Стивън Дробни е съосновател и съдружник в Drobny Global Advisors (DGA) – международна компания за макроикономически изследвания и консултантски услуги. Сред клиентите й се нареждат водещи глобални хедж фондове в света. Преди да основе DGA, Дробни работи в Hedge Fund Group към Deutsche Bank в Лондон, Сингапур и Цюрих. Притежава магистърска степен по икономика и политология от Лондонското училище по икономика и бакалавърска степен от Университета Бъкнел.

   
   
 
 
© 2018 Топ Ню Букс ЕООД. Всички права запазени.